Houten kozijn kopen in Oostburg

Houten kozijnen zijn erg geliefd. Belisol Goes is specialist in houten kozijnen. Bij ons staan vakmanschap en begeleiding voorop.

Nabij Oostburg vindt u Belisol Goes

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Goes de juiste keuze zijn.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Goes

In de contreien van Oostburg vindt u de locatie van Belisol Goes.

Eigenaar Marlon Mohnen van Belisol Goes vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is Nobelweg 2-24 in Goes. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 0113 211 811.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Goes. Een aantal recente ervaringen:

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Oostburg. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Oostburg. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Goes? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Goes?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Marlon Mohnen van Belisol Goes. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!