Kunststof kozijnen Oostburg

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Goes. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Vlakbij Oostburg vindt u Belisol Goes

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Goes de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Goes

Nabij Oostburg vindt u de locatie van Belisol Goes.

Belisol Goes heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Marlon Mohnen helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op Nobelweg 2-24 in Goes. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0113 211 811.

Ervaringen van klanten

Belisol Goes heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Goes. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Goes daarom van harte willen aanraden!"
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Oostburg. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen lezen over Belisol Goes? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom langs in de showroom van Belisol Goes.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Goes. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!