Kunststof deuren Oostburg

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Goes geeft u graag advies.

Nabij Oostburg vindt u Belisol Goes

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Goes vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Goes

Vlakbij Oostburg vindt u Belisol Goes.

Belisol Goes heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Marlon Mohnen geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Goes bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Nobelweg 2-24 in Goes. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0113 211 811. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een deur, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Goes helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof deuren van Belisol.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Oostburg. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Goes. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Goes daarom van harte willen aanraden!"

Meer reviews lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Goes.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Goes. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, want ieder project is maatwerk. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!